Механизъм на преместване

хамалски услуги, преместване

Механизъм на преместване на фирма……

Една от причините, поради които се намирате на тази страница, е че искате да разберете повече за механизма на преместване с който работят нашите хамали. Достигнали сте ново ниво в работата на фирмата или искате по-голямо жилище? Значи е време за преместване. Много от вас не се замислят колко много може да ви коства да се преместите сами. Може да ви се наложат няколко курса, няколко зареждания на автомобилът и дори не можете да пресметнете работниците които ви трябват. Точно за това нашите хамалски услуги са на помощ.

Веднага ще ви препоръчаме да се обадите по телефона, за да получите най-добрата оферта. Споделете вашите изисквания и ние ще се постараем да ги изпълним. Обещаваме вежливо отношение по телефона, без излишно губене на време. Ако пък мислите, че сами може да се справите с преместването, от нас може да закупите само опаковачни материали. Намирате се прекалено далеч от нашата локация? Тогава нашите хамали могат да ви дадат няколко съвета по телефона.

Избор на компания за преместване.

Колкото и да си мислите, че може да изберете просто първата компания за хамалску услуги която намерите в интернет, нещата не са толкова прости.
Най-правилният начин да изберете компания за хамалски услуги и преместване, е да питате познати и приятели които са се местили скоро и имат опит. Те могат да ви кажат и кое да не избирате, но и това е нещо.
Ако пък имате трудности по този начин, никой ваш познат не ползва подобни транспортни услуги, тогава се замислете дали не сте виждали вие някой бус на фирма. Често да е минавал покрай вас в различни райони или дори някой от вашият блок да е ползвал тази фирма.
Нашето мнение за фирми за преместване и техният механизъм на преместване.

Много често опитът ни показва, че хората стоят настрана от хамалски фирми по интернет които имат съмнителни обяви с цената. Дори има случай в които транспорта не е достигал до зададената си крайна дестинация, а е изчезвал. Да намерите някоя голяма фирма в интернет и да има положителни отзиви от хора е доста трудно. Ако се замисляте за фирма от чужбина, цената там ще е двойна, защото и те работят в друга валута.

Предпочитаме да ви насърчим да изберете българското, за да помогнете на всяка фирма да се разрасне. Може и да не случите на правилната фирма, но опитайте. Ние сме фирмата, която иска да ви предоставя винаги най-добрите хамалски услуги. Да сме коректни с всички наши клиенти и да им покажем, че може да се доверяват на български фирми.

Ето и нашите съвети за по-лесен механизъм на преместване.

Предварителен оглед на обекта на преместване и изготвяне механизъм на преместване.
Това може да ви се струва губене на време, но изобщо не е така. По този начин, ще получите много по-добра оферта за преместването, няма да има изненади и ще бъдат напълно изключени недоразумения и промени в цените.
Изключение от оглед правят само предмети на които вие знаете размера и теглото.

Искаме да имаме доволни клиенти, които да ни препоръчват с усмивка и удоволствие от извършените от нас услуги.
Ако се свържете с каквато и да е фирма по преместването и ви кажат цена по телефона, без значение какви са вашите размери, по-добре не им вярвайте! Когато говорите с тях по телефона, заслушайте се колко те ви слушат докато им обяснявате за размерите. Ако ви направи впечатление, че не ви обръщат внимание – просто затворете.

Стигаме отново до предварителният преглед и отново ще ви напомним, че е задължително той да присъства в сделката. Ако фирмата не предлага такива, значи има нещо съмнително. Много вероятно е да дойдат на адреса и ако не ви хареса цената която искат, просто да започнат да се пазарят да им платите само идването. Изключително подла практика.

Действия при предварителният оглед.

Какво реално се прави по време на този оглед? При огледа се взима под внимание какви са размерите на предмета/предметите които искате да преместите. Дали става дума за един сейф или цял офис.
След като нашите хамали знаят какво ще се транспортира се започва уговарянето за колко човека ще са нужни и какъв вид превоз ще е необходим. Взима се и под внимание пътя по които се минава – тесни коридори или стръмни стълбища. Всичко това се прави с цел да се изчистят всички недоразумения преди началото на работа и да няма неразбрали за цената.

Ако ни изберете, ние ще ви гарантираме човек, които да дойде в удобно за вас време и място и да направите оценката заедно. Ще ви бъдат разяснени и услугите които ви предлагаме.
Договарят се и нужните опаковачни материали, дали ще трябва да има монтаж или демонтаж на предметите и самият механизъм на преместване. Всичко трябва да стане план за перфектно преместване без никакви последствия и щети.
Всичко вече е уговорено, казани са дата, място и час, но може ли вие да направите нещо самостоятелно?

Ето и няколко съвета, как сами да си помогнете с преместването.

Ако сте решили, че не е по силите ви да използвате нашата услуга „Ексклузив“ и можете да поемете поне опаковането на вещите си има няколко неща които трябва да знаете:
Не използвайте чувалите за боклук. Те са прекалено тънки и лесно се късат. Не защитават от нищо! Потърсете дебели, найлонови чували.
Не препълвайте кашоните! Не ги правете прекалено тежки за носене. Това може да повреди кашона и вашият гръб, дори ако трябва да се премества от хамали.

Маркирайте смело! Поставете знаци на неща които са чупливи, лесно запалими или не искате да бъдат товарени.
Ако можете сами да разчистите отпадъците, ако не оставете ги настрани и нашите хамали ще се погрижат за тях.

Паркинг на машините за преместване.

Мястото за паркинг на превозното средство е доста важно. Ако обектът се намира в силно заселена зона и паркирането е трудно, помолете няколко ваши приятели да паркират един до друг. Когато превозното средство дойде нека да се преместят колективно и да направят място за лесно маневриране. Тази техника силно се препоръчва за градски райони.
Същото важи и за мястото на разтоварване. Там може пак да ползвате същата техника.

Трябва да знаете, че колкото по-близо до вас е камиона, толкова по-ниска ще бъде цената.
Още при самият оглед укажете на нашите хамали кое е за преместване, кое не трябва да се мести, кое е чупливо и кое е опасно (ако има такива неща)
Преди екипът да напусне обекта.
Уверете се, че не забравяте нещо. Огледайте всички шкафове, рафтове, места за съхранение и стаи където може да се забравили нещо. Не оставяйте камионът да тръгне преди да сте абсолютно сигурни, че не забравяте нещо.

Транспорта.

Ако поръчката от клиента е много голяма и трябват много хамали, понякога може да ви помолим да извозите някой от нашите работници. Това обикновено става когато говорим за местене на голям офис.
При транспортирането, вашата кола е водеща следвана от един или два камиона и лека кола.
Винаги договаряме пътят с вас. Съобразяваме най-краткият маршрут, но винаги внимаваме дали е удобен. Дали няма прекалено много неравности, които са опасни за съдържанието на камионите.

Пристигане.

След като всички пристигнат на мястото на разтоварване, постарайте се да ни предоставите пълен достъп до сградата. Нека всички прозорци и врати са отворени, за да може праха и мръсотията във въздуха да излиза по-леко.
Добра практика е, ако преместването наистина е масивно да имате собствен съгледвач, които да гледа подреждането на вещите от хамалите.

Ако сте се договорили за включено в услугата разопаковане на вещите, вие или ваш служител е добре да наблюдавате дали всичко се разопакова и поставя на точното място.
Поздравления. Вие се справихте с вашето преместване и нашата помощ.
Ще сме ви благодарни, ако разкажете на близки и приятели за нас и нашите хамалски услуги.

Нека допълним списъка с още няколко съвета за преместване.

Нека огледа стане поне три дни преди преместването.
Уточнете кога, къде и в колко часа да пристигне екипът по преместването.
Ако ви трябва наистина експресно преместване, на нещо не толкова голямо, което може да се побере в един камион, можем да изпълним дори това. Можем да се справим със задачата още на същият ден, стига всичко да е подготвено и опаковано за нашето пристигане и нашите хамали да го вземат бързо.
Можем да преместим 300 работни места само в рамките на 2, 3 дни. Всичко зависи от подготовката на мястото за получаване и оставяне.

Бихме искали да ви дадем няколко допълнителни съвета за преместване, които не засягат нашата фирма.

В случай че сте решили да не работите с нас, винаги имайте предвид визуалният контакт с посредниците на фирмите.

Винаги се договаряйте за дата, час и място на преместването.
Ако преместването е наистина голямо, огледайте и крайната локация. Направете същият план както за началното място, за да няма излишни оскъпявания и недоразумения.
Уточнявайте дали се подписва договор, какъв процент отговорност се поема при евентуална щета и дали има застраховка.

  • Кой ще извършва монтажа и демонтажа, ако се налага такъв.
  • Опаковането от кого се изпълнява.
  • Колко хамали студенти ще са нужни.
  • Дали един курс ще е достатъчен за преместване на всичко.
  • Обсъдете и превозното средство – размери, вид, безопасност.
  • Превозните средства под наем ли са или собственост на фирмата.