Преместване на офиси

преместване на офисиВече имате нов по-голям офис? Това е чудесно.
Сега остава проблема с преместването на всичко от старият, нали?
Искате перфектни резултати, коректно отношение и отлични цени? Попаднали сте на точното място.
Постоянно се стремим да задоволяваме нуждите на нашите клиенти и затова вече искаме да се разширим извън пределите на България. Желаем да планираме, организираме и осъществим вашето пренасяне без значение крайната цел.
Ако решите да ни потърсите на посочените телефони, ще се убедите че изобщо не си губим времето в празни приказки. Желаем нашите клиенти да са винаги доволни.
Предлагаме сигурност, спокойствие при преместване и надеждност. Неща, които никоя друга фирма не може да ви предложи. Нашият екип се състои само от професионалисти, които имат години стаж в областта и знаят какво правят.
Избираме нашият персонал по специален начин, които да може да се справя перфектно със всяка поставена от клиента задача.
Работим с отговорни и интелигентни момчета, които ще превърнат преместването на вашият офис в приятно занимание – само да гледате.
Ето как процедираме при работа:

1. Предварителен преглед на мястото.

Анализираме, преценяваме, решаваме и създаваме оперативен план по които да работим. Поставяме разходи, време, средства, хора и ако има нужда от специални услуги.

2. Избор на опаковачните материали и превозни средства.

След като огледа е направен, вече знаем колко опаковачни средства ще са ни нужни и какво количество хора. Опаковачните материали с които работим са от най-високо качество и са предназначени да предпазят максимално всеки детайл – мебел, техника или нещо лесно запалимо.

3. Разглобяване и сглобяване на мебели за офиса.

В големите офиси, често има големи библиотеки, шкафове или мебели, които определено имат нужда от правилната ръка за тяхното сглобяване. Разполагаме с отлично обучени дърводелци, които да свършат отлично работата. Няма значение дали е монтаж или демонтаж, работата винаги ще е отлично свършена и сглобена.

4. Отговаряме за напълно безопасното транспортиране на офис мебелите и оборудването.

Няма значение на каква стойност е вашата офис техника, ние знаем че няма никога място за грешки! Винаги трябва да се подхожда внимателно при всяко опаковане за да няма злополуки при транспортирането.
Нашите служители винаги се отнасят към товара с внимание и отношението, че все едно е техен личен. Няма значение дали вашата пратка е за палет или кашон, ние винаги постигаме желаните от клиента резултати, като оставяме след себе си отлично свършена работа.