Кашони за пренасяне

кашони за пренасянеКогато заговорим за преместване на дом или офис, има няколко условия в кашоните, които трябва да знаете.
При преместването най-използвани са трипластовите кашони.

Кашоните които се използват за международно преместване са до 5 пласта и винаги се запечатват с широколентов скоч.
Когато премествате книги, кашоните трябва да са по-малки по размер. Колкото повече книги сложите, толкова повече ще тежи. Ако ги използвате за офис класьори, те трябва да са максимум 6.

Кашони за пренасяне

Най-добрите кашони за целта са с размери 42х32х35см.

Когато се налага да пренасяте предмети от бита, винаги се прибягва до договорка с клиента. Стандартните кашони са с размери 55х32х35 см.

Ако ви трябват наистина големи кашони, то тогава на вас ви е нужен кашон с размери 45х45х70см, които предимно се използват за пренасяне на дрехи и завивки. Представляват кашон съставен от три ли пет пласта.
Най-скъпите кашони са тези за закачалки за дрехи. Те са скъпи и са внос от чужбина. Размерите в които пристигат са 50х50х120см.

Чували за преместване.

Сезалови или в някой изключения от дебел найлон, за да може да се осигури по-здраво и качествено преместване.
Не се препоръчва използването на обикновени чували за боклук!

За защита на чупливи предмети или лесно запалими – аеропласт. Препоръчва се за преместване на дълги разстояния, защото за близки се обезсмисля и оскъпява услугата.

За опаковка на мека и твърда мебел се препоръчва използването на стреч фолио. Неговата цел не е да предпази от удари, а от замърсяване.

За опаковка на чупливи вещи и кухненски съдове използваме амбалажна хартия.
За затваряне на всички кашони използваме стандартно тиксо.
Ако ви трябва превоз на изключително ценен, нестандартен, тежък товар, тогава може да се уговори изработка на сандъци или контейнери. Поръчки за такива изработки има смисъл, само когато се изпращат до чужбина.

Ние от ХАМАЛИ БИГ сме отдавна познати на територията на София и големите градове из страната.
Наши камиони и бусове може да видите много често из столицата. Какво значи това? Хората ни се доверяват и винаги остават доволни от нашите услуги.