Международен транспорт

международен транспортЗдpaвeйтe.
Щом сте попаднали на тази страница на ХАМАЛИ BIG значи ви интересува дейността ни по услугата за международен транспорт.  Транспорт на имущество, преместване на покъщнина или офис в рамките на ЕС и цялото земно кълбо.
Ние сме вашият идеален избор за вашето преместване. Можем да ви помогнем с транспортирането на вашият багаж до всички краища на ЕС и много други точки по целият свят.

Разполагаме с няколко транспортни лъча с висок приоритет и по които всяка седмица има имаме наш транспорт.

Лъч Ирландия – Минимум веднъж седмично на всяка седмица от дестинация – Англия – България – Англия и всички държави минаващи през този. Маршрут: Румъния, Австрия, Унгария, Словакия, Чехия, Белгия, Швейцария, Германия, Люксембург, Холандия, Франция.
Лъч Норвегия – същият превозен принцип за следните страни – Финландия, Дания, Норвегия, Швеция, Латвия, Литва, Полша, Естония и Румъния.
Лъч Португалия – Веднъж в седмицата, всяка седмица.
Маршрут: Италия, Испания, Франция, Швейцария, Словения, Хърватска и Сърбия.
Лъч Гърция – поне веднъж в седмицата, всяка седмица се пътува по зададеният маршрут. Преминаване през Атина, Лариса, Солун, Пирея, Волос и други.
Сроковете за доставка варират от това колко голяма е пратката и до къде се доставя, но се стараем да се придържаме във срокове за 6 дни.

Ние ще ви предложим най-добрите цени.

Ако имате пратки за страни, които не са в пределите на ЕС, можем да ви предложим индивидуални решения с включени спедиция и обмитяване на най-добрите цени.
Ако товарът ви е предназначен за непопулярно място, което е извън границите на Европа и без членство в ЕС, можем да ви предложим и морски или въздушен транспорт.
Ако имате въпроси относно цени, пратки, време или дори запитвания за конкретна оферта, не се притеснявайте да ни потърсите.