Международно преместване

Вашата компания е вече толкова голяма, че ви трябва нов офис? Искате да се преместите от сегашното си местоположение и да отидете да живеете в друга държава?
Гарантирано имате повече багаж от колкото място и точно за това ние сме тук.
Такива моменти в живота на всеки човек винаги има и е най-добре да се помисли за фирма за преместване. Дали сте срещали информация в интернет или директно от близки и познати, хора използвали различни фирми са оставали доволни или разочаровани. Вие как искате да завърши вашето преместване?

Ние в ХАМАЛИ BIG сме готови за вашите услуги.

Може да сте спокойни, че ще се справим със всеки вид транспортиране. Ние сме водеща фирма на територията на България, превозваме до всички точки на страната, дори вече и в чужбина.
Няма по-добър начин да преместите личната си покъщнина или офиса с доказали се в занаята хора.
Без значение дали става за преместване на офиса, дома или предмети които не влизат в тези категории, ние можем да ги пренесем в България или в чужбина и извън рамките на ЕС.
Работим неуморно за да ви дадем най-кратките срокове за преместване до всяка дестинация в България и чужбина. При това на най-добрата цена.
Нашите хора са специално подготвени за всякакви видове преместване, а шофьорите ни имат опит при превоза на всякакви товари, без значение разстоянието и дестинацията.

Международно преместване

Разполагаме с богат асортимент от превозни средства, които могат винаги да ви гарантират безопасен транспорт при всякакви условия. Предлагаме и застраховка при транспортиране от Европейската CMR конвенция.
Ако имате опасения, че нашата застраховка не е достатъчна за вас, можем да ви дадем и нашата пълна финансова и материална отговорност при всякакви щети по пътя.
Стараем се да работим с грижа и разбиране към клиента. Приемаме всяко ваше имущество като наше. Стараем се максимално нищо да не се случи на вещите ви.
Винаги подхождаме с голямо внимание и уважение към всеки наш клиент и детайл от възложената ни работа. Стараем се да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти без значение размера на пратката или локацията.
Достигнахме нивото на което сме сега още преди големите западни фирми, като предлагаме на клиентите си най-точните и коректни услуги.
Следваме двата най-добри принципа за развитие на една компания – коректност към клиента и неговите изисквания и коректност към всички наши бизнес партньори. След като сме се доказали на родният пазар, сега сме готови да поемем и пратки за чужбина.
Придобихме толкова опит и качество при работата през всичките тези години, показахме на всичките си клиенти, че може да има коректност и добро отношение при работа с родна фирма и затова сега сме на върха!