Почистване след преместване

почистване след преместванеКак може да се справите с всичкият боклук които остава след разопаковане на нови мебели в офиса или цялостно обновяване на вилата?
Дошли сте на правилното място. Ние ще ви гарантираме за високото качество на работа и точност при нашето обслужване.
Винаги сме готови да приемем вашите поръчки и да се заемем с тяхното изпълнение.
Да изхвърлите битовите или строителни отпадъци след ремонта или освежаването, може да не се окаже толкова лесно колкото си мислите. Дали изобщо имате необходимата техника за тази цел?
При подобни случай е най-добре да ни се обадите и да решите всичките си проблеми само с това телефонно обаждане. Ние можем да ви спестим толкова време и толкова пари.

Ние сме специалистите в областта на почистването и извозването на отпадъците от офиса или строежа на вилата, дори стари мебели, дограми и ненужни неща от мазето влизат в тази категория.
Разполагаме с много опит натрупан през годините, а техниката ни ще улесни работата и тя ще бъде свършена бързо и коректно. Без значение за локацията на мястото. Ние винаги гарантираме за успеха на възложената ни задача. Няма значение за какъв товар става дума, ние разполагаме с бусове, камиони, контейнери и самосвали. Всеки от тях има своите параметри и всеки ще се окаже точен избор за вашите отпадъци. Ако се налага, можем да ви осигурим и собствени чували.

След като натоварим всички вече изхвърлено, можем да се погрижим след нас да остане чисто с измиване и почистване на мястото.
Ако вече имате проблеми с извозването на боклука, може да ни се обадите по всяко време.
Винаги се съобразяваме с препоръките и изискванията на нашите клиенти. Ние винаги ще ви предлагаме най-добрите оферти.

Цени за извозване на отпадъци:

Бус или камион до 2.5 тона – 55лв + такса смет.
4 кубика самосвал или контейнер – 80-90лв + такса смет.
Хамалите – тук цената може много да се промени спрямо количеството на отпадъците и етажите (ако има такива).
Предлагаме и безплатни огледи на обектите.
Работим без почивни дни за да можем да удовлетворим всеки клиент.